fbpx
Loading

Proiectul Kings & Queens abordează sportul ca pe un element primordial în procesul de educație și dezvoltare a copiilor.

Despre

Cine suntem?

Kings and Queens este un proiect marca Sports Hub în care vor fi implicați în calitate de ambasadori trei sportivi emblematici pentru disciplinele pe care se axează programul: Cristina Neagu - handbal, Cristina Pîrv - volei și Virgil Stănescu - baschet.

Cristina Neagu

Considerată cea mai bună handbalistă din istorie, Cristina este singura jucătoare care a fost desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii de către Federația Internațională de Handbal

Cristina Pîrv

Este cea mai bună voleibalistă din istoria acestui sport în România, campioană în România, Brazilia, Italia sau Franța, de două ori câștigătoare a Cupei CEV și câștigătoare a Universiadei din 1993 cu România.

virgil stănescu

Cariera sa a inclus prezențe în Euroligă, Eurocup și în cele mai puternice ligi profesioniste din Europa, postul de căpitan al echipei naționale și cinci tiluri de cel mai bun jucător al României.

Ce oferim la Kings & Queens.

La Kings & Queens credem ca Educația prin Sport este o metodă de dezvoltare a competențelor cheie în diverse aspecte ale vieții folosind ca unelte sportul și activitățile fizice. Kings & Queens folosește sportul și activitatea fizică ca vehicul pentru a răspândi un set de valori pentru a dezvolta participantilor competențe specifice ce pot îmbunătăți diferite domenii ale vieții. Educația prin Sport ajută la îmbunătățirea competențelor sociale, culturale, morale, etice pentru a oferi schimbări la nivel personal, profesional și social. La Kings&Queens credem ca sportul este un proces de învățare și predare ce foloseste sisteme personalizate pentru a oferi abilități, cunoștințe și experiență în multe aspecte ale vieții..

La Kings&Queens consideram ca succesul nostru este în mare măsură determinat de puterea componentelor non-sportive, cum ar fi educația, mentoratul, abilitățile generale, antrenamentul, reflecția și intervenția. Aceste componente nu sunt direct legate de sport dar trebuie luate în considerare atunci când sportul este utilizat în scop educațional. Toate aceste elemente joacă un rol important în procesul de învățare. La Kings&Queens, ele devin de fapt punctul central care stimulează dezvoltarea și transformarea personală, mai degrabă decât programul sportiv în sine.

K&Q promoveaza o participare multi-sport avand ca scop dezvoltarea fizica armonioasa a copilului, provocand explorarea diversa a jocurilor sportive. Noi nu incercam sa punem presiune timpurie pe copil sa aleaga un sport, incurajand astfel curiozitatea si adaptabilitatea prin sport si joaca. La K&Q credem in educatia continua astfel fiind preocupati continu sa ne educam antrenorii pentru a oferi copiilor un mediu cat mai stabil, profesionist si coerent.

La K&Q credem ca joaca, spatiul, numarul copiilor, si pregatirea antrenorilor, trebuie sa fie adaptate pentru varsta fiecarui participant. La K&Q consideram important ca toti copii sa petreaca un timp egal pe terenul de joc si nu avem intentia sa cream un mediu bazat pe criterii strict sportive. Credem in altruism si in intelegerea conceptului de echipa si impreuna.

La K&Q vom cauta continuu sa aflam parerea copilului si a parintelui, oferind periodic un raport pe activitatea copilului din timpul antrenamentelor. La K&Q credem ca educatia fizică este capacitatea, încrederea și dorința de a fi activ pentru toata viața, cu accent pe abilități fundamentale ale mișcarii – nu doar abilități specifice sportului. Educarea miscarii poate deschide accesul catre zeci de sporturi.

Unde ne găsești

Antrenamentele vor avea loc în sala de sport a Liceului Teoretic C.A. Rosetti, situat în Strada Giuseppe Garibaldi nr. 11, Sector 2, București.